Årsmötet 12 juni

Årsmötet kunde hållas lördag 12 juni på Söråkers Folkets Hus som planerat. Sammanlagt 22 medlemmar deltog. 

Till sekreterare för 2021-2022 valdes Yvonne Westerlund efter Ronny Svensson som avgick. Till suppleant  för 2021 valdes Anders Åström efter Martin Eklund som avgick. I övrigt inga förändringar i styrelsen.

Årsmötet beslutade om stadgeändringar och införande av Ordningsföreskrifter enligt utsänt förslag. Avgifterna för 2021 beslöts vara oförändrade från 2020 med undantag för beslut om att införa påminnelseavgifter.  Protokollet kommer att publiceras då det är klart och justerat

Efter årsmötesförhandlingarna var det information från styrelsen om förslag till omdisposition av bryggorna samt bygge av en travers som ersättning för mobilkranen på några års sikt. Bygge av travers är ett stort projekt och om  man på medlemsmöte i framtiden beslutar att genomföra det så bli det sannolikt uppdelat på tre år. 

Ronny Svensson avtackas av ordf. Tommy Kling
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *