Tommy Kling ny ordförande

Årsmötet valde Tommy Kling till ordförande. Tommy tar över efter Håkan Nordin som varit ordförande i 10 år och avsagt sig omval. I övrigt är styrelsen oförändrad. Monica Wallin omvaldes till kassör och Per Eriksson till ledamot. Martin Eklund och Morgan Evensson valdes till suppleanter. De ordinarie styrelseledamöterna väljs för 2 år och Ronny Svensson, sekreterare, och Folke Nyström har ett år kvar på sina förordnanden. Protokollet kommer att publiceras på hemsidan då det är klart och justerat.

Håkan Nordin t.h. överlämnar ordörandeskapet till Tommy Kling
Carl-Göran Carlsson informerar om arbetena i Åkeröviken.
Foton Sten Bengtsson
This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *