Havet för alla

Optimistjollesegling

I projektet Havet för alla, ett samarbete mellan Söråkers Båtsällskap och Storöringens fiskeklubb, hölls en 3-dagars idrottsskola i Söråkers småbåtshamn för barn 7 till 15 år. Barnen fick prova på casting, segla optimistjolle och paddla kajak. Evenemanget var mycket uppskattat både av deltagande barn och oss ledare. Förhoppningsvis kommer vi att kunna genomföra idrottsskolan nästa sommar också. Om ni har intresserade barn så anmäl dem i tid då intresset var mycket större än antalet deltagarplatser.

Jag önskar framföra ett stort tack till ledarna från Storöringens fiskeklubb vars arbete och engagemang gjorde detta möjligt.

Mikael Olavi, Söråkers Båtsällskap

Kajakpaddling
Casting
This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *