Åkeröviken

Enligt medfinansieringsavtalet är det totalt 500 arbetstimmar som ska utföras idéellt av båtklubbarna. En hel del timmar är redan gjorda men det återstår en del. Det gäller bl a däckning. Det behövs frivilliga krafter som fortsätter efter tisdagens insats. Det är lämpligt med 2-4 personer per pass. Timmarna får tillgodoräknas inom SBS arbetstidsplikt. 

Bryggdäcket blir 18 meter långt och 3 – 5 meter brett. Materiel finns på plats. Verktyg tar var och en med sig. Det behövs framför allt skruvdragare med laddade batterier, bits för T20, stjärnskruvsbits, en vass fogsvans, vinkelhake och tumstock.

Kontakta C-G Carlsson i vår klubb eller Håkan Enerud i Wifstavarv    email: hakan.enerud@bredband.net

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *