Segeltävling Rödön Runt 2016-08-13

 

Välkommen till segeltävlingen Rödön Runt som i år har start och mål i Åkeröviken

 Start och mål: Inne i Åkeröviken , starten kan flyttas ut vid lite vind. Banan kan även kortas. Banans längd ca 18 NM. Startförfarandet kommer vara enkelt för nya seglare, vidare information på rorsmansmötet.

Banan: Start i Åkeröviken – Rödskäret om styrbord – Skallanskäret om babord – Klubben om babord – sundsvallsbuktens märke röd om styrbord – Rödön Storkalven om styrbord – Rödskäret om styrbord och därefter målgång i Åkeröviken.

Anmälan: Via mail roine.pettersson@sundsvall.se eller sms till 073-2745944 eller anmälan på plats dock senast 09.30 vid registrering. Avgift 300 kronor betalning kontant eller swish vid anmälan eller registreringen. Anmälan ska innehålla uppgifter om: Namn, e-postadress, telefonnummer, klubb, båttyp, båtnamn och SRS-tal och eventuellt mätbrevsnummer.

Registrering 09 – 10

Rorsmans möte 10:30 Seglingsföreskrifter delas ut och gås igenom

Varnings signal 11:20 skott och orange flagga 10 min till start

Start 11.30

Klasser:   SRS öppen samt shorthanded

Prisutdelning sker ca 1 tim efter sista båt i mål

Efter målgång bjuds det på ärtsoppa och något värmande, samt att det ordnas möjligheter till grillning på kvällen.

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *