Upptagning

Höstens första gemensamma upptagning den 22 september skedde i soligt väder men med allt starkare vindbyar. Det var vita gäss över hela Klingerfjärden.

Kranen var placerad vid utrustningskajen och fick därmed ställas så långt från kajen att de tyngre båtarna inte kunde lyftas. Betongfundamenten vid ordinarie kranplats har lagts fel och måste flyttas för att passa stödbenen. Det planeras vara klart till nästa upptagning.

Ni som betalar kranavgiften via swish – kom ihåg att skriva namn och vad betalningen avser.

Upptagning 2018-09-22 2

Nästa upptagningsdag lördag 6 oktober med start kl 10. Helgen därefter 13-14 oktober är det arbetshelg då bryggorna kommer att vinterställas och hamnområdet städas upp. Samling kl 10 i klubbstugan båda dagarna.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *