Medlemsmöte 29 mars (vårmöte)

Cirka 20 medlemmar kom till mötet. Styrelsen informerade bl a om

- Timrå kommuns projekt  /  klubbtältet monteras ner   /  klubbens policy: endast biocidfri bottenfärg får användas   /  arbeten i hamnen 2015   /  utsjöbryggorna  / aktivitetskalendern   /  ungdomsverksamhet

Det som diskuterades mest var ungdomsverksamheten. Flera idéer kom fram på hur vi ska öka båtaktiviteten för barn och ungdomar men även hur vi kan göra klubben mer känd inom samhället och locka fler att intressera sig för båtlivet, vuxna som barn. Styrelsen ska tillsammans med Jollesektionen och övriga intresserade medlemmar arbeta för att ordna båtaktivitet i sommar som riktar sig även till allmänheten såväl som medlemmar.

Minnesanteckningar medlemsmöte 2015-03-29

Medlemsmöte 2015-03-29 II

 

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>